Galatasaray camiası menajer kriziyle ayağa kalktı!

G.Saray Başkanı geçmiş yönetimlerin yaptığı transferlerin maliyetlerini açıklayınca camia bir anda ayağa kalktı... Menajerler ve yöneticiler hedef tahtasında...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2022 Güncelleme 25 Şubat 2022, 07:00
Galatasaray camiası menajer kriziyle ayağa kalktı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın açıklamalarına göre; Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek döneminde menajerlere 12 milyon Euro ödendi. Galatasaray'da bir önceki yönetim dönemi olan Mustafa Cengiz döneminde ise menajerlere 23 milyon Euro ödeme yapıldı. Falcao'ya 3 milyon 750 bin Euro, Sekidika'ya 1.6 milyon Euro, Mitroglou'na 700 bin Euro, Seri'ye 550 bin Euro ve Nzonzi'ye 600 bin Euro menajerlik ücreti ödendiği açıklandı. Özellikle Falcao ve Sekidika için ödenen ücretler dikkat çekti. Falcao için 3 menajerlik şirketinden 3 milyon 750 bin Euro'luk menajerlik ücreti ödendi... Sekidika için ise 2 menajere 1.6 milyon Euro verildi.



HENÜZ CEVAP VERİLMEDİ
Elmas'ın açıklamaları sonrası Galatasaray camiası bir anda ayağa kalktı. Falcao'nun transferinde Ahmet Bulut ve Jorge Mendes rol aldı... Sekidika'nın transferinin Türkiye ayağında ise Erdinç Şehit görevliydi. Transferleri gerçekleştiren G.Saraylı yöneticilerin şu anda herhangi bir açıklama yapmaması ise dikkatleri çekiyor. Sarı-Kırmızılı camia transferde sorumluluğu olanların bir an önce açıklama yapmasını bekliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN