Şoke eden iddialar! Gözler Burak Elmas'ta ortalık karışabilir: Henry Onyekuru, Omar Elabdellaoui ve Emre Kılınç...

Son dakika spor haberleri... Galatasaray'da ortalığı karıştıracak iddialar gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray Başkanı Burak Elmas yarın saat 18.00’de üyelere online ortamda seslenecek. Burak Elmas, geçmiş dönemlerde futbolcu menajerlerine ödenen ücretleri açıklayacak.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2022, 19:50 Güncelleme 22 Şubat 2022, 20:13
Şoke eden iddialar! Gözler Burak Elmas’ta ortalık karışabilir: Henry Onyekuru, Omar Elabdellaoui ve Emre Kılınç...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da tüm gözler yarın saat 18.00'de üyelere online ortamda seslenecek olan Başkan Burak Elmas'ın yapacağı açıklamalara çevrildi.

MENAJERLERE ÖDENEN YÜKSEK RAKAMLAR
İddialara göre Elmas'ın açıklamalarından sonra ortalık karışacak. Çünkü özellikle geçmiş yönetim döneminde, menajerlere çok yüksek miktarlarda ödemeler yapıldığı ve rakamların büyük ses getireceği belirtiliyor.

İSMİ GEÇEN FUTBOLCULAR
Sarı-Kırmızılılar'ın geçtiğimiz sezon başında Olympiakos'tan bedelsiz olarak transfer ettiği Omar Elabdellaoui için yaklaşık 2.5 milyon Euro menajerlik ücreti ödediği öne sürülüyor.

Ayrıca Henry Onyekuru ve Emre Kılınç'ın transferleri için William D'Avila'ya ödenen paranın da yaklaşık 1.5 milyon Euro olduğu iddialar arasında.

Yine Konstantinos Mitroglou ve Ryan Donk'un menajerlerinde de çok yüksek ödemeler yaptığı belirtiliyor.

Galatasaray'ın geçmiş yönetim döneminde toplam menajerlik giderinin 28 milyon Euro olduğu da ifade ediliyor.

Ortaya çıkan tüm bu iddialar nedeniyle yarın Başkan Burak Elmas'ın üyelere yapacağı toplantı çok büyük bir merakla bekleniyor.