Sakatlığı nedeniyle Altay maçında forma giyemeyen Pjanic Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışıyor

Sakatlığı nedeniyle Altay önünde forma giyemeyen Boşnak yıldızın Galatasaray maçına yetişmesi için yoğun çaba harcanıyor. N’Koudou’nun ise derbide oynama ihtimalinin bulunmadığı ifade edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2022 Güncelleme 22 Şubat 2022, 06:59
Sakatlığı nedeniyle Altay maçında forma giyemeyen Pjanic Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışıyor

İÇİNDEKİLER

Sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta tüm gözler sağlık kuruluna çevrilmiş durumda. Arka adalesindeki sorundan dolayı Altay maçında forma giyemeyen Miralem Pjanic'in Sivasspor ve Başakşehir önünde de görev alması beklenmiyor. Boşnak yıldızın Galatasaray derbisine yetiştirebilmesi için büyük bir çaba harcandığı öğrenildi. Takımın diğer sakat isimlerinden Rıdvan Yılmaz ve Cyle Larin'in Sivas deplasmanında oynama ihtimallerinin olduğu öğrenildi. Bu iki isim en kötü ihtimalle Başakşehir sınavında görev yapabilecek. Uzun süredir formasından uzak olan Kevin N'Koudou'nun ise 3-4 hafta daha forma giyemeyeceği gelen bilgiler arasında. Teknik direktör Önder Karaveli'nin sürekli kulüp doktoru ile irtibat halinde olduğu ve tedavi sürecinin hızlandırılması için görüşmeler yaptığı da ifade ediliyor.



22 MAÇTA 4 ASİSTİ VAR
Sezon başında Barcelona'dan transferi büyük ses getiren Miralem Pjanic, Beşiktaş formasıyla 22 maça çıkarken gol atamadı. Boşnak yıldız 4 asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN