Özel Haber I Trabzonspor şampiyonluğa ilerliyor! Rakiplerine büyük fark attı

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Bordo-Mavililer zafere doğru ilerlerken ezeli rakiplerine de çok büyük puan farkları attı. Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında Trabzonspor 29 gol atarken ezeli rakibi Galatasaray maçların tamamında 30 gol attı.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2022, 11:04 Güncelleme 21 Şubat 2022, 11:17
Özel Haber I Trabzonspor şampiyonluğa ilerliyor! Rakiplerine büyük fark attı

İÇİNDEKİLER

Karadeniz Fırtınası, Abdullah Avcı ile birçok rekor kırarken en dikkat çekicilerinden biri de ilk yarı performansları…

Son olarak Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Trabzonspor oynadığı futbolla rakip taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. 4 gol de ilk yarıda geldi. Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında Trabzonspor 29 gol atarken ezeli rakibi Galatasaray maçların tamamında 30 gol attı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında çıktığı 29 deplasman maçında 18 Galibiyet 10 beraberlik 1 maglubiyet yaşarken, takımı bu maçlarda 43 gol atıp sadece 18 gol yedi.

Avcı ile ilgili bir başka ilginç istatistik daha var… Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son 10 maçı kazanan Abdullah Avcı, bu maçlarda attığı 20 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü.

Avcı ligde son olarak Alanyaspor'un İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli'yi mağlup etti. Trabzonspor ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye 20 Beşiktaş'a 22 ve Galatasaray'a 34 puan fark attı.