Fenerbahçe bu yüzden kahrediyor: 33 resmi maçın 32’sinde farklı 11!

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor ile arasında 20 puan fark bulunan Fenerbahçe'de ortaya çıkan bir istatistik, alınan başarısız sonuçların sebebini açıklıyor. Bu sezon Süper Lig ve Avrupa’da 33 resmi maça çıkan Kanarya, bu karşılaşmaların 32’sinde farklı 11’lerle mücadele etti. Bu sezon iki maç üst üste aynı hücum hattıyla sahada yer alamayan Sarı-Lacivertliler istikrarsızlığın bedelini ağır bir şekilde ödedi.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2022, 11:07 Güncelleme 21 Şubat 2022, 11:07
Fenerbahçe bu yüzden kahrediyor: 33 resmi maçın 32’sinde farklı 11!

İÇİNDEKİLER

Büyük umutlarla başladığı sezonda şampiyonluk yarışına haftalar öncesinde havlu atan Fenerbahçe taraftarlarını adeta kahrediyor.

Sarı-Lacivertliler dün gece Hatayspor'u Serdar Dursun'un iki penaltı golüyle yenmesine rağmen, lider Trabzonspor'la aradaki büyük fark nedeniyle taraftarların yüzü gülmedi.



Herkes elindeki kaliteli kadroya ve önemli yıldızlara rağmen Fenerbahçe'nin neden başarısız olduğunu tartışırken, ortaya çıkan bir istatistik, sorulara yanıt olacak cinsten.


33 RESMİ MAÇIN 32'Sİ FARKLI 11
Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da 33 resmi maça çıkan Kanarya, bu karşılaşmaların 32'sinde farklı 11'lerle mücadele etti.

Fenerbahçe ayrıca bu 33 maçın 25'inde farklı hücum hattıyla sahada yer aldı. Bu sezon iki maç üst üste aynı hücum hattıyla sahada yer alamayan Sarı-Lacivertliler istikrarsızlığın bedelini ağır bir şekilde ödedi.


Hatayspor maçının 11'inde Osayi Samuel, Serdar Dursun ve Rossi hücum hattında yer alırken, perşembe günü oynanan Slavia Prag sınavında Samuel, Pelkas ve Valencia gol umudu olarak sahaya çıkmıştı.



Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanında oynanan karşılaşmada ise ileri uçta Samuel, Rossi ve Valencia ilk 11'de başlamıştı.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN