Galatasaray, Göztepe'yi devirdi! (Göztepe 2-3 Galatasaray MAÇ SONUCU ÖZET)

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi 3-2 mağlup etti. Hakem Arda Kardeşler’in tam 4 kez penaltı noktasına gittiği karşılaşma, son saniyeleriyle nefes kesti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Victor Nelsson ve Bafetimbi Gomis (2) kaydetti. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Giriş Tarihi 21 Şubat 2022, 18:29 Güncelleme 21 Şubat 2022, 22:23
Galatasaray, Göztepe’yi devirdi! Göztepe 2-3 Galatasaray MAÇ SONUCU ÖZET

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 26. haftanın kapanış maçında Galatasaray, zorlu Göztepe deplasmanına konuk oldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren sarı-kırmızılılar, Göztepe'yi 3-2 mağlup etti.

Göztepe karşısında Victor Nelsson'un 3. dakikadaki golüyle maça hızlı başlasa da geri kalan dakikalarda oldukça etkisiz kalan Galatasaray, isabetli pas ve topa sahip olma istatistiklerinde geride kaldı.




Göztepe, ilk yarının son dakikalarında kazandığı penaltıyı Cherif Ndiaye ile gole çevirdi ve devre arasına 1-1'lik eşitlikle girdi.

İkinci yarıda da baskısını arttıran İzmir ekibi, yine penaltı kazandı ve yine Ndiaye ile golü buldu.

Maçın son dakikalarına girilirken hakem Arda Kardeşler, bu kez Galatasaray için penaltı noktasını gösterdi.



Topun başına geçen Bafetimbi Gomis, ikinci Galatasaray dönemindeki ilk golünü attı ve takımına 1 puan kazandırdı.

90+1'de bir kez daha Galatasaray lehine penaltı kararı veren Arda Kardeşler, daha sonra pozisyonu VAR'da izledi ve penaltıyı iptal etti.

Hakem Arda Kardeşler, bir kez daha Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gomis, golünü attı ve Galatasaray'a 3 puanı kazandırdı.



Bu sonuçla puanını 32 yapan Galatasaray, 13. sıraya yükseldi. Göztepe ise 27 puanda kaldı.