Fenerbahçe'de Miguel Crespo'ya talip var! Lyon fiyat araştırmasına başladı

Fenerbahçe’ye sezon başında Portekiz ekibi Estoril’den transfer edilen Miguel Crespo ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fransız medyasından footmercato, Crespo için Fransız ekibi Lyon’un istekli olduğunu ve fiyat araştırmasına başladığını iddia etti.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2022, 12:44 Güncelleme 19 Şubat 2022, 12:44
Fenerbahçe’de Miguel Crespo’ya talip var! Lyon fiyat araştırmasına başladı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye sezon başında Portekiz ekibi Estoril'den transfer edilen Miguel Crespo ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler'in UEFA listesine yazmadığı 25 yaşındaki oyuncunun bir anda talipleri arttı. Geçtiğimiz günlerde İspanyol devi Atletico Madrid ve İngiliz ekibi Everton'ın Crespo'ya talip olduğu iddia edilmişti.

Yeni bir iddia da Fransız medyasından geldi… Fransız medyasından footmercato, Crespo için Fransız ekibi Lyon'un istekli olduğunu ve fiyat araştırmasına başladığını iddia etti.

Lyon doğumlu Portekizli oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Sezon başında 1.5 milyon Euro'ya transfer olan tecrübeli oyuncu Vitor Pereira'nın ısrarı sonrası takıma kazandırılmıştı.

Bu sezon Süper Lig'de 14, Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkan Miguel Crespo 1 gol atmayı başardı. Yıldız oyuncu o golü de Galatasaray deplasmanında kaydetti.

Fenerbahçe'ye transfer olduğunda 650 bin Euro değeri olan Crespo'nun şimdiki güncel değeri ise 2.5 milyon Euro.