Özel Haber I Tersine rekortmen: Domenec Torrrent! Brezilya'da gündem oldu

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'a gelmeden önce son olarak Flamengo'da görev yapan Domenec Torrent, Sarı-Kırmızılı takımdaki başarısızlığı ile Brezilya'da da gündem oldu. Brezilya basınında Torrent'in Galatasaray'daki kötü performansı ile tarihe geçtiği duyruldu.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2022, 14:19 Güncelleme 17 Şubat 2022, 14:33
Özel Haber I Tersine rekortmen: Domenec Torrrent! Brezilya’da gündem oldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent'in başarısız performansı Brezilya'da da yankı uyandırdı. Galatasaray öncesi son olarak Flamengo'da çalışan ve aldığı kötü sonuçların ardından kulüpteki görevine son verilen Torrent'in Türkiye macerası da Brezilya'da gündem oldu.

Flamengo macerası başarısızlıkla sonuçlanan Torrent ile ilgili ESPN Brezilya'da yer alan haberde İspanyol teknik adamın Sarı-Kırmızılı kulüpte çıktığı 5 maçta da galibiyetle tanışamadığı ve Galatasaray'da 5 maçta galibiyet alamayan tek teknik direktör olarak tarihe geçtiği vurgulandı.

Torrent'in Galatasaray'da bu alanda tersine bir rekor kırdığı aktarılırken, takımın da lider Trabzonspor'un 31 puan gerisinde kaldığı ve İspanyol çalıştırıcı için Türkiye'de işlerin istediği gibi gitmediği belirtildi.

Domenec Torrent, Flamengo'da çalıştığı süre içinde Brezilya basını tarafından sert sözlerle eleştirilmiş ve 4 ay sonunda kulüpteki görevine son verilmişti.