Galatasaray kariyerine kötü başlayan Torrent Florya'da güvenini kaybetti

İspanyol hocanın antrenman sisteminden memnun olmayan futbolcular rahatsızlıklarını dile getirmeye başladı.Aldığı kötü sonuçlar sonrası kredisi azalan Torrent'in görevine son verileceği iddiaları da otoritesini sarstı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2022 Güncelleme 15 Şubat 2022, 09:23
Galatasaray kariyerine kötü başlayan Torrent Florya’da güvenini kaybetti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a ilk olarak Fatih Terim'in yardımcısı olarak geleceği söylenen, Terim'in görevine son verilmesinin ardından ise teknik direktör olarak göreve başlayan Domenec Torrent'in takımın üzerindeki otoritesinin zayıf olduğu ve futbolcular arasında disiplini sağlamakta zorlandığı öne sürülüyor.



ZAMAN ALEYHİNE İŞLİYOR
Torrent'in antrenman sisteminden memnun olmadığı iddia edilen Galatasaraylı futbolcuların, kendi aralarında yaptıkları görüşmelerde İspanyol çalıştırıcı ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirdiği belirtiliyor. Ayrıca alınan kötü sonuçlar sonrası takımdaki geleceği tartışılan Torrent'in görevine son verilebileceği iddiaları da İspanyol hocanın Florya'daki otoritesini zayflatıyor. Yönetimin de ayrılık haberleri ile ilgili bir açıklama yapmamasının Torrent'in takımın üzerinde hakimiyet kurmasını engellediği düşünülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN