Trabzonspor bugün takipçisi Konyaspor ile karşılaşıyor! Rakibini yenerse aradaki puan farkı 12'ye çıkıyor

Bordo-Mavililer 40 bin taraftarı önünde ligin flaş ekibi Konyaspor'u yenerek "Bu saatten sonra benden şampiyonluğu alamazsınız" mesajı vermek istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2022 Güncelleme 13 Şubat 2022, 07:00
Trabzonspor bugün takipçisi Konyaspor ile karşılaşıyor! Rakibini yenerse aradaki puan farkı 12’ye çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor bugün ikinci sırada yer alan Konyaspor ile karşılaşacak. Karadeniz Fırtınası bu maçtan 3 puan kazanarak rakiplerine 'Artık bu iş bitti... Şampiyonluğu benden alamazsınız!" mesajı vermek istiyor.

AVCI'DAN SON UYARILAR
Trabzonspor'un 57, Konyaspor'un ise 48 puanı var.

Bordo-Mavililer'de bu karşılaşma öncesi yapılan antrenmanlarda rakibin özellikle takım oyununa çok bağlı kaldığına ve yapılan basit hataları değerlendirdiğine vurgu yapan teknik direktör Abdullah Avcı, formda hücum oyuncularının sergileyeceği performansa çok güveniyor.

Kanat oyuncuları Nwakaeme ve Visca'nın maçta daha fazla sorumluluk almalarını ve daha çok pozisyon üretmelerini isteyen Avcı, forvetin arkasında yer alacak isimlerin de bol bol şut çekmelerini istedi.

Trabzonspor'da kritik karşılaşma öncesi kart cezalısı olan Peres ile sakatlığı devam eden Koita forma giyemeyecek, ağrıları devam eden Marek Hamsik'in oynayıp oynayamayacağı ise maç günü netlik kazanacak.

HÜCUM GÜCÜNE GÜVENİYOR
Trabzonspor Bakasetas, Nwakaeme, Visca ve Cornelius'un etkili oyunlarıyla sonuca gitmeyi planlıyor.

341 GÜNDÜR EVİNDE YENİLMİYOR
Süper Lig'de bugün Konyaspor'u konuk edecek Trabzonspor, evinde 341 gündür yenilgi yaşamadı. Bordo-Mavililer, geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a evinde 3-1 kaybettiği maçtan itibaren 341 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmedi.