Özel Haber I Beşiktaş'ta hedef büyük! Rota Real Madrid forması giyen Dani Ceballos...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig’de bu sezon zirvenin uzağında kalan Beşiktaş, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gedson Fernandes’in yanına yıldız bir isim daha transfer etmek isteyen Beşiktaş’ın hedefi ise İspanyol devi Real Madrid forması giyen Dani Ceballos.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2022, 12:49 Güncelleme 12 Şubat 2022, 12:59
Özel Haber I Beşiktaş’ta hedef büyük! Rota Real Madrid forması giyen Dani Ceballos...

İÇİNDEKİLER

Devre arası transfer döneminde Portekizli yıldız Gedson Fernandes'i transfer eden Siyah-Beyazlılar yaz transfer döneminde önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Gedson Fernandes'in yanına yıldız bir isim daha transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın hedefi ise İspanyol devi Real Madrid forması giyen Dani Ceballos

25 yaşındaki merkez orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. İspanyol yıldızın önümüzdeki günlerde kulübüyle yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın hedefi ise oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak… Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Ceballos, 11 kez İspanya Milli Takım forması giydi.

Real Madrid yıldız oyuncuyu 2017 yılında 16.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Betis'ten transfer etmişti. Bu sezon sadece 4 karşılaşmada forma giyen Ceballos, 1 asist üretti.