Kupada çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri Turkuvaz Medya’da belli oldu

Türkiye Kupası’nda favorilerden Trabzonspor ile Antalyaspor , Beşiktaş ile de Kayserispor eşleşti. İki dev rakiplerini elerse yarı finalde karşılaşacak. Zorlu karşılaşmalar A Spor’dan yayınlanacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2022 Güncelleme 12 Şubat 2022, 06:59
Kupada çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri Turkuvaz Medya’da belli oldu

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan... Turkuvaz Medya Merkezi'nde çekilen kuralar sonrası çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri de belli oldu... Kupanın favorilerinden Trabzonspor çeyrek finalde Antalyaspor ile eşleşti. Beşiktaş ise Kayserispor ile karşılaşacak... Trabzonspor son 16 turunda Denizlispor'u elemişti... Beşiktaş ise son 16 turunda Göztepe'yi penaltı atışları sonucunda saf dışı bıraktı... Trabzonspor ve Beşiktaş, rakiplerini elemeleri durumunda birbiriyle eşleşecek... Kupada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final maçları sonucunda tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı finalde mücadele etmeye hak kazanacak... Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 1, 2 ve 3 Mart'ta oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 19, 20 veya 21 Nisan'da, ikinci maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs'ta yapılacak... Türkiye Kupası'nda sezon başında yapılan düzenleme gereği, çift maç usulüne göre oynanacak yarı final maçlarında deplasman golü kuralı uygulanmayacak.



TURKUVAZ MEDYA'YA TEŞEKKÜR
Ali Düşmez, kupadaki kura çekimi sonrası Turkuvaz Medya'ya teşekkür ederek, "Heyecan son sürat devam edecek" diye konuştu. Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi törenine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez katıldı. Düşmez kura çekimi sonrasında Turkuvaz Medya'ya teşekkür etti. Ali Düşmez, "Türkiye Kupası her zaman heyecan vermiştir, vermeye de devam edecektir" dedi.



SON DAKİKAYA BIRAKMAYACAĞIZ
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, Kayserispor eşleşmesi sonrasında "Son 8 takım olunca kolay takım yok. Kayserispor iyi bir takım. Fenerbahçe'ye son dakika sürprizi yaptı. Biz son dakikaya bırakmayı düşünmüyoruz" açıklaması yaptı.



ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
Trabzonspor-Antalya
Beşiktaş-Yukatel Kayserispor
Aytemiz Alanyaspor-Gaziantep FK
Demir Grup Sivasspor-Karagümrük



YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Trabzonspor-Antalya / Beşiktaş-Kayseri
Alanya-Gaziantep/Sivas-Karagümrük

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN