Mert Hakan Yandaş beklentilerin çok uzağında! Süper Lig’de tam 304 gündür gol sevinci yaşayamıyor

Sivasspor’daki müthiş performansıyla dikkatleri çeken 27 yaşındaki Mert Hakan Yandaş beklentilerin çok uzağında kaldı. Yandaş, Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig’de tam 304 gündür gol sevinci yaşayamıyor.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2022, 11:44 Güncelleme 09 Şubat 2022, 11:44
Mert Hakan Yandaş beklentilerin çok uzağında! Süper Lig’de tam 304 gündür gol sevinci yaşayamıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son dönemde en çok konuşulan isimlerden birisi İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında müthiş bir transfer savaşı çıkardıktan sonra Kadıköy'ün yolunu tutan milli futbolcu performansından çok sakatlıklarıyla gündemi işgal ediyor.



BEKLENTİLERİN ÇOK UZAĞINDA KALDI
Ancak Fenerbahçe'deki tek savaş mağduru İrfan Can değil! Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a imza atmak üzereyken rotasını Kadıköy'e kıran ve ülke gündemine oturan Mert Hakan Yandaş da beklentilerin çok uzağında kaldı.


304 GÜNDÜR GOL SEVİNCİ YAŞAYAMIYOR
Sivasspor'daki müthiş performansıyla dikkatleri çeken 27 yaşındaki futbolcu Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig'de tam 304 gündür gol sevinci yaşayamıyor.



Son olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Gaziantep maçında ağları sarsan Mert Hakan Yandaş ardından Süper Lig'de forma giydiği 20 maçta da gol atamadı.

TARAFTARIN SABRI TAŞIYOR
Üstelik yıldız futbolcu bu 20 karşılaşmada sadece 2 asist yapabildi. Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen milli futbolcunun performansı artık taraftarların da sabrını taşırmış durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN