Inaki Pena'nın Alanya maçındaki performansı ile ilgili rakamlar herkesi şoke etti

Cimbom’un yeni kalecisi Inaki Pena, Alanya maçında sadece kritik kurtarışlar yapmadı. Aynı zamanda Berkan, Taylan ve Cicaldau’dan daha fazla isabetli pas verdi. Taraftarlar da sosyal medyada, “Muslera iyileşince Pena orta alana geçsin” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2022 Güncelleme 09 Şubat 2022, 06:58
Inaki Pena’nın Alanya maçındaki performansı ile ilgili rakamlar herkesi şoke etti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni kalecisi Inaki Pena, Alanyaspor maçındaki performansıyla sezon başından bu yana büyük eleştiri alan orta alandaki takım arkadaşlarını solladı. 90 dakika boyunca 46 kez topla buluşan genç file bekçisi 37 pas denemesinin 27'sinde başarılı oldu ve yüzde 71'lik başarı yüzdesi yakaladı.



TAYLAN'DAN SADECE 21 PAS
Taraftarların hedefindeki isim olan Taylan Antalyalı ise Alanyaspor karşısında 36 kez topla buluşurken sadece 21 isabetli pas verebildi. Berkan Kutlu ise 46 kez topla buluştu. Genç futbolcu sadece 25 isabetli pasla maçı tamamladı. Alanya'da Alexandru Cicaldau da zorlu deplasmanda sahanın en etkisiz isimlerindendi.



KAĞIT ÜZERİNDE YETENEKLİ!
Takımın kağıt üzerinde orta alanda en yetenekli ismi olarak gözüken Rumen futbolcu Alanya önünde sadece 22 kez topa dokunabildi. Cicaldau'nun isabetli pas sayısı da 9'da kaldı. Böylece İspanyol kaleci Inaki Pena, Alanyaspor karşısında orta alanda oynayan Taylan, Berkan ve Cicaldau'dan daha fazla isabetli pas vererek maçı tamamladı. Üstelik genç eldiven Berkan'la aynı sayıda topla buluşurken, bu alanda Taylan ve Cicaldau'yu da solladı. Sosyal medyada Inaki Pena için yapılan yorumlarda, "Muslera iyileştikten sonra orta sahaya geçsin. Hepsinden daha iyi oynar" ifadesi kullanılıyor



İLK MAÇINDA HERKESTEN TAM NOT ALDI
Alanya önünde ilk kez forma giyen Inaki Pena performansıyla taraftarların büyük beğenisini topladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN