GÖZTEPE - ALTAY CANLI MAÇ İZLE | Göztepe Altay canlı izle şifresiz bedava kesintisiz! Maçın 11'leri...

İzmir derbisinde Göztepe Altay karşı karşıya geliyor. Futbolseverler maçın detaylarını araştırmaya koyuldu. Son dakika gelişmesine göre maçın 11'leri belli oldu. Peki Göztepe Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Göztepe Altay maçı canlı nasıl, nereden izlenir? Zorlu mücadele Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Sarper Barış Saka yönetecek. İşte Göztepe Altay maçı şifresiz bedava kesintisiz izleme linki ve diğer detaylar...

Giriş Tarihi 06 Şubat 2022, 18:49 Güncelleme 06 Şubat 2022, 18:56
GÖZTEPE - ALTAY CANLI MAÇ İZLE | Göztepe Altay canlı izle şifresiz bedava kesintisiz! Maçın 11’leri...

İÇİNDEKİLER

Göztepe Altay canlı izle şifresiz bedava kesintisiz! Süper Lig'de heyecan dorukta... İzmir'de derbi günü başladı. Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'nda Altay'ı konuk ediyor. Peki Göztepe - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte maçın 11'leri ve diğer merak edilenler...

GÖZTEPE - ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Göztepe - Altay maçı bugün (6 Şubat Pazar) saat 19:00'da oynanacak. Maç beIN SPORTS 2'de canlı yayınlanacak.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

PUAN DURUMU

İki takım arasında oynanan son maçı Altay 2-1 kazanmıştı. Göztepe son maçında Başakşehir'i 2-1 yenerken Altay ise Konyaspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Süper Lig'de 23 hafta sonunda Göztepe'nin 27, Altay'ın 18 puanı bulunuyor.

Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Altay (5G 3B), bu rekabet tarihinde daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı (Şubat 1974-Temmuz 1978 arası sekiz maç; 1G & 7B).

Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı son dört maçı kazanan Altay, en üst ligde rakibine karşı yakaladığı en uzun galibiyet serisini yaşıyor.

Süper Lig'de oynadığı son dört maçı 2+ gol atarak kazanan Göztepe, en üst ligdeki en uzun galibiyet serisini tekrarlamak istiyor (Nisan 1996'da ve Ekim 1996'da beşer maç).

Süper Lig'de 16 maçtır kazanamayan (3B 13M) ve devam eden en uzun serinin sahibi olan Altay, aynı zamanda kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Süper Lig'de evinde oynadığı son üç maçı kaybetmeyen Göztepe (2G 1B), önceki 11 karşılaşmada kazandığı puan miktarını yakaladı (2G 1B 8M).