3 önemli transfer hamlesi yapan Galatasaray yeniden kolları sıvadı! Hedefte Ross Barkley var

Brezilya kulübü Santos’un stoperi Reis’le el sıkışan Galatasaray yönetimi, İngiltere’de transferin bitmesi sonrası Barkley defterini de yeniden açtı. Yabancı kontenjanını boşaltmak için çok büyük bir çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar eğer hedefe ulaşırsa iki yıldızı da kadrosuna katacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2022 Güncelleme 05 Şubat 2022, 07:02
3 önemli transfer hamlesi yapan Galatasaray yeniden kolları sıvadı! Hedefte Ross Barkley var

İÇİNDEKİLER

Ara transferin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray şu ana kadar kadrosunu 3 önemli isimle takviye etti.

Sarı-Kırmızılılar; Inaki Pena, Erick Pulgar ve Gomis hamleleriyle eksiklerini önemli oranda giderdi. Ancak çalışmalarına devam eden Galatasaray transfer operasyonunda ikinci perdenin startını verdi.

CAMPOS'UN ÖNERİSİ
Teknik direktör Domenec Torrent'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim ilk olarak Robson Reis'in işini bitirdi.

Başkan Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'un önerisi sonrası gündeme gelen Brezilyalı stoper ve kulübü Santos'la her konuda anlaşma sağlandı.

Cimbom ayrıca ara transfer döneminin başında yakından ilgilendiği Ross Barkley için de yeniden düğmeye bastı. Avrupa'da transfer döneminin bitmiş olmasını fırsata çevirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar hem Chelsea hem de İngiliz orta alan oyuncusunun menajeriyle görüşmelere bir kez daha başladı.

Pazarlıklarını çok yoğun şekilde sürdüren yönetim bir yandan da yabancı kontenjanını boşaltmak için adeta gece gündüz uğraşıyor.

HAZİRANA KALACAK
Eğer hedefe ulaşılırsa iki futbolcunun da takıma katılması hedefleniyor. Alınan bilgilere göre kontenjan boşaltılamazsa Ross Barkley defteri kapanacak. Robson Reis'in transferi de sezon sonuna bırakılacak. Sarı-Kırmızılılar ara transfer penceresinin kapanacağı 8 Şubat gecesine kadar hedefe ulaşmak istiyor.

CHELSEA GÖNDERMEK İSTİYOR
Ada basınına göre Chelsea yönetimi maaş yükünden dolayı Barkley'le yolları ayırmak istiyor. Barkley bu sezon Chelsea formasıyla 12 resmi maça çıktı ve gol atamadı.

C PLANI MORUTAN!
Yabancı kontenjanını boşaltmak için Ryan Babel ve Diagne ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın C planının Morutan olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın son çare olarak Rumen yıldızı Süper Lig'den bir kulübe kiralamayı planladığı öğrenildi.