Kanarya imzaya yakın! Fenerbahçe'ye Yunan sol bek Lykogiannis

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin Cagliari formasını giyen Lykogiannis ile anlaştığını iddia etti . Yönetimin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunan sol beki çok uygun bir maliyete bitireceği belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2022 Güncelleme 05 Şubat 2022, 06:58
Kanarya imzaya yakın! Fenerbahçe’ye Yunan sol bek Lykogiannis

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin başından bu yana sol bek transferi için uğraşan Fenerbahçe'de Charalampos Lykogiannis sesleri yükseliyor.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre Sarı-lacivertliler, Cagliari'nin 28 yaşındaki Yunan sol bekiyle anlaştı.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Lykogiannis ile el sıkışan Fenerbahçe'nin Cagliari ile de büyük oranda anlaştığı belirtildi.

Alınan bilgilere göre yönetim, transferi oldukça düşük bir maliyete bitirme konusunda çok önemli bir mesafe kat etti. 1.90 boyundaki Lykogiannis, bu sezon Cagliari formasıyla 20 maça çıktı.

Daha önce Sturm Graz ve Olympiakos'ta oynayan 28 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro... 6 kez Yunanistan formasını giyen Lykogiannis'in transferinin pazartesi gününe kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

BİZİMKİLERLE KONUŞTU!
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Charalampos Lykogiannis'un teklif aldıktan sonra ilk iş olarak Türkiye'de oynayan vatandaşları Pelkas, Bakasetas ve Siopis ile görüştüğü öğrenildi. Yunan yıldızın Fener'e gelmeyi çok istediği de belirtildi.