ÖZEL HABER - Fenerbahçe’de büyük sürpriz! Miguel Crespo neden Avrupa kadrosunda yok?

Fenerbahçe, 23 kişilik UEFA Konferans Ligi kadrosunu açıkladı. Sezonun ilk yarısında lisansı yetişmediği için Avrupa listesinde yer almayan Miguel Crespo’nun bir kez daha 23 kişilik kadroda yer almaması büyük şaşkınlık yarattı. Crespo’nun liste dışı kalmasının sebebi ise ortaya çıktı. İlk yarıda listede yer alan Diego Rossi de bu kez kadroda kendisine yer bulamadı. Detaylar tahvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 03 Şubat 2022, 21:53 Güncelleme 03 Şubat 2022, 21:58
ÖZEL HABER - Fenerbahçe’de büyük sürpriz! Miguel Crespo neden Avrupa kadrosunda yok?

İÇİNDEKİLER

Yoluna Konferans Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, UEFA'ya bildirdiği 23 kişilik oyuncu listesini açıkladı.

Ligin ilk yarısında lisansı yetişmediği için Avrupa listesinde ismi yer almayan Miguel Crespo'nun yine kendisine UEFA kadrosunda yer almaması şaşkınlık yarattı.



OZAN TUFAN VE SERDAR DURSUN DAHİL EDİLDİ
Takımdan ayrılan Max Meyer'in yanı sıra UEFA listesinden Diego Rossi'nin ismi çıkarılırken, yerlerine Watford'dan dönen Ozan Tufan ve ligin ilk yarısında Avrupa kadrosunda yer almayan Serdar Dursun dahil edildi.

Gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Crespo'nun Konferans Ligi kadrosuna alınmamasının sebebinin ise Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncunun bonservisiyle FFP anlaşmasını aştığı ve bu yüzden Portekizli orta sahayı kadroya yazamadığı ortaya çıktı.



Miguel Crespo'nun Avrupa kadrosuna dahil edilememesi Fenerbahçeli taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı.