Galatasaray'a İngiltere'den kötü haber: Ryan Babel’in Hull City'ye transfer yattı!

Spor Toto Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar sonrası transferde de büyük bir kriz yaşayan Galatasaray'a kötü haber geldi. İngiliz basınına göre Hull City yönetimi ve Hollandalı yıldız Ryan Babel anlaşma sağlayamadı.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2022, 11:08 Güncelleme 01 Şubat 2022, 11:08
Galatasaray’a İngiltere’den kötü haber: Ryan Babel’in Hull City’ye transfer yattı!

İÇİNDEKİLER

Yabancı kontenjanı konusunda büyük bir kriz yaşayan Galatasaray'da tüm gözler Ryan Babel'e çevrilmişti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'den resmi teklif alan ve pazarlıklarını sürdüren Hollandalı yıldızdan kötü haber geldi.

HULL CİTY YÖNETİMİ VE BABEL ANLAŞMA SAĞLAYAMADI
İngiliz basınına göre Hull City yönetimi ve Babel anlaşma sağlayamadı. 35 yaşındaki futbolcunun maaşı konusunda sıkıntı yaşandığı ve yoğun pazarlıklara rağmen pürüzlerin ortadan kaldırılamadığı belirtildi.


Bu sıkıntı verici gelişme sonrasında Galatasaray yönetiminin nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu. Gelen bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Ryan Babel'le yeniden sözleşme fesih görüşmelerine başlayacak.


KULÜPTEN 1.3 MİLYON EURO ALACAĞI VAR
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli yıldızın kulüpten 1.3 milyon Euro alacağı olduğu belirtiliyor.

Yönetimin bu paranın yarısını Babel'e ödeyerek yolları ayırmayı planladığı ifade ediliyor. Eğer Hollandalı yıldızla yapılacak görüşmelerden sonuç alınamazsa diğer formüller devreye girecek. Galatasaray bu durumda Omar'a lisans çıkarmama, Morutan'ı kiralama veya Diagne'nin sözleşmesini feshetme gibi aksiyonlara başvurmak zorunda kalabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN