Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli maç ne zaman 2022? A Milli Takım maç takvimi 2022!

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off turu yarı final maçları için heyecan dorukta. Elemelerde grubu 2. sırada tamamlayan A Mili Takım'ın play off'taki rakibi Portekiz oldu. Peki, milli maç ne zaman? Portekiz - Türkiye maçı hangi gün, saat kaçta? İşte konu hakkında detaylar!

Giriş Tarihi 31 Ocak 2022, 09:53 Güncelleme 31 Ocak 2022, 09:54
Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli maç ne zaman 2022? A Milli Takım maç takvimi 2022!

İÇİNDEKİLER

Milli maç hakkında detaylar merak edilerek araştırılıyor. 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde grubu 2. sırada tamamlayan A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Portekiz olmuştu. Peki, milli maç ne zaman? Portekiz - Türkiye maçı hangi gün, saat kaçta? İşte konu hakkında detaylar!

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde A Milli Takım, Portekiz ile eşleşti. Ronaldo başta olmak üzere birçok yıldıza sahip olan Portekiz ile yapılacak maça kısa bir süre kala, müsabakaya dair tarih araştırmaları hız kazandı.

Dünya Kupası play-off kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Türkiye'nin rakibi ise Portekiz oldu. A Milli Takım bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isterken milyonlarca kişi de maçın hangi tarihte oynanacağını araştırıyor. İşte, Portekiz-Türkiye maçına dair bilgiler...

2022'de Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'na katılan son takımları belirlemek için düzenlenen Avrupa elemeleri play-off turunda kuralar çekildi. 12 takımın A, B ve C olmak üzere 3 yola ayrıldığı play-off turunda C Yolu'nda mücadele edecek olan Türkiye, yarı finalde Portekiz'e konuk olacak.

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Portekiz-Türkiye karşılaşması, 24 Mart 2022 tarihinde oynanacak. Milliler, yarı finalde Portekiz'i elemesi halinde finalde İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle 29 Mart 2022 tarihinde kendi sahasında karşılaşacak.

TFF AÇIKLADI

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda 24 Mart 2022'de Portekiz ile deplasmanda yapacağı müsabaka, Porto'da oynanacak.

Dragao Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı maç, TSİ 22.45'te başlayacak. Ayrıca TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Portekiz'i eleyip play-off finaline kalması halinde İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle Türkiye'de yapacağı karşılaşmanın Konya'da oynanmasını kararlaştırdı. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Öte yandan, A Milli Takım Portekiz müsabakasının ardından turnuvaya veda etmesi halinde, İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin mağlubu ile Mart 2022'deki milli maç takvimi içerisinde Türkiye'de özel bir maç yapacak. Bu karşılaşma ile ilgili detaylar daha sonra duyurulacak.