Özel Haber... Galatasaray’dan Erick Pulgar bombası! Cimbom Fransız deviyle yarışıyor

Son dakika transfer haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Fiorentina’nın Şili’li futbolcusu Erick Pulgar’ı transfer listesine aldı. Sarı-Kırmızılıların 28 yaşındaki futbolcu Erick Pulga için Fransız devi Marsilya ile yarıştığı da ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 30 Ocak 2022, 19:27 Güncelleme 30 Ocak 2022, 19:38
Özel Haber... Galatasaray’dan Erick Pulgar bombası! Cimbom Fransız deviyle yarışıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de kötü sonuçlar alan Galatasaray kadrosunu güçlendirerek çıkış yapmanın yollarını arıyor.

GALATASARAY'DAN ERİCK PULGAR BOMBASI
Uzun süredir defansif orta saha oyuncusu ile kadroya takviye yapmak isteyen Galatasaray, son olarak Fiorentina'nın Şili'li futbolcusu Erick Pulgar'ı transfer listesine aldı.

PULGAR İÇİN MARSİLYA İLE YARIŞ!
Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio, Sarı-Kırmızıılılar'ın Fiorentina forması giyen Şili'li Pulgar'ı kadrosuna katmak için çabaladığını ve bu transferde Fransız ekibi Marsilya ile yarıştığını yazdı.

Galatasaray'ın Fiorentina ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ve bu transferde Marsilya'nın bir adım önünde olduğu belirtiliyor.

Erick Pulgar, bu sezon Fiorentina forması ile tüm kulvarlarda 8 maça çıkıp, 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri ise 8.5 milyon Euro.