Son dakika Trabzonspor haberleri... Fırtına'dan müthiş performans! Tek rakibi Manchester City!

Spn dakika Trabzonspor haberleri... Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, sergilediği performansla adeta destan yazıyor. Deplasmanda 9 galibiyet alan Trabzonspor, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden Guuardiola’nın çalıştırdığı Manchester City ve Atalanta ile aynı galibiyet sayısına eşit.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2022, 11:31 Güncelleme 24 Ocak 2022, 11:39
Son dakika Trabzonspor haberleri... Fırtına’dan müthiş performans! Tek rakibi Manchester City!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Bordo-Mavililer bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.

Karadeniz Fırtınası, bu sezon deplasmanlarda çok başarılı bir grafik sergiliyor. Bu sezon Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla deplasman galibiyeti alan takımlar sıralamasında zirvede yer alıyor.

Deplasmanda 9 galibiyet alan Trabzonspor, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Guuardiola'nın çalıştırdığı Manchester City ve Atalanta ile aynı galibiyet sayısına eşit.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri, Süper Lig'in bitimine 15 hafta kala büyük bir avantaj yakaladı. Trabzonspor, Süper Lig'de İstanbul takımlarına konuk olduğu son 9 maçın 8'ini kazandı. Birinde ise berabere kaldı.

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana deplasmanda en fazla galibiyet alan, puan toplayan ve gol averajı yakalayan takım Trabzonspor.

Avcı ile deplasmanlarda 17 galibiyet alan ve 61 puan toplayan Fırtına, +21 averaj yakaladı.