Trabzonspor'un Aral Şimşir transferinde Filip Novak detayı: Midtjylland daha fazla para koparmanın peşinde!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Trabzonspor, devre arasında kadrosunu önemli takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer, FC Midtjylland’ın golcüsü Aral Şimşir ile her konuda anlaşmaya varırken Danimarka kulübü transferde zorluk çıkarıyor. Bordo-Mavililer, 2018 yılında FC Midtjylland’dan Filip Novak’ı tranfer etmiş ancak transfer süreci bir hayli uzamıştı. Hatta bir ara transfer gerçekleşmeme boyutuna bile gelmişti.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2022, 12:33 Güncelleme 22 Ocak 2022, 12:33
Trabzonspor’un Aral Şimşir transferinde Filip Novak detayı: Midtjylland daha fazla para koparmanın peşinde!

İÇİNDEKİLER

Devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapan Trabzonspor, el sıkıştığı genç yıldızın transferinde Danimarka kulübünün katı tutumu nedeniyle sorun yaşıyor.

DANİMARKALI KULÜP DAHA FAZLA PARA KOPARMAK İÇİN İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR
Bordo-Mavililer, FC Midtjylland'ın golcüsü Aral Şimşir ile her konuda anlaşmaya vardı. Ancak Danimarka kulübü, sürekli fiyat artırıyor ve daha fazla para koparmak için işi yokuşa sürüyor.

Bordo-Mavililer, 2018 yılında FC Midtjylland'dan Filip Novak'ı tranfer etmiş ancak transfer süreci bir hayli uzamıştı. Hatta bir ara transfer gerçekleşmeme boyutuna bile gelmişti.

Trabzonspor, o dönem Çekyalı oyuncu için 1.9 milyon Euro'yu kakasından çıkarmıştı. Aynı sancılı süreç Aral Şimşir transferinde de yaşanıyor.

19 yaşındaki Aral Şimşir'in FC Midtjylland ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç golcü A Takım'da sürekli yer almadığı için Danimarka'dan ayrılmak istiyor.

Trabzonspor, Aral Şimşir için 1-2 gün daha bekleyecek. Danimarka kulübünün tutumu değişmezse transfer rafa kalkacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN