Ligin alt sıralarında yer alan Galatasaray'ı çok zor maçlar bekliyor! Taraftar oldukça karamsar

27 puanla 13. sırada olan G.Saray, kalan 16 haftada Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşacak... Alanya, Konya, G.Antep, Başakşehir ve Antalya ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu fikstür taraftarı endişelendiriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2022 Güncelleme 22 Ocak 2022, 07:01
Ligin alt sıralarında yer alan Galatasaray’ı çok zor maçlar bekliyor! Taraftar oldukça karamsar

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, 22 hafta sonunda topladığı 27 puanla 13. sırada yer alıyor. Sarı-Kırmızılılar, düşme hattının sadece 4 puan önünde bulunuyor. Son 3 maçını kaybeden Cimbom'u kalan 16 haftada ise birbirinden zorlu maçlar bekliyor.



ARA SONRASI RAKİBİ ALANYA!
Son 11 lig maçında sadece 1 kez kazanan Aslan, Pazar günü lider Trabzon ile mücadele edecek. Ara sonrasında ise ligin formda takımlarından Alanya ile deplasmanda mücadele edecek.



ZORLU DEPLASMANLARA GİDECEK
G.Saray kalan haftalarda, Göztepe, Konyaspor, Gaziantep, F.Bahçe, Başakşehir ve Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu deplasmanlarda alınacak sonuçlar kaderini belirleyecek.



TARAFTAR OLDUKÇA KARAMSAR
Cimbom 29. haftada ise ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Galatasaray, kalan 16 haftada 3 derbi maçı oynayacak. Galatasaray taraftarı zorlu fikstür öncesi endişelerini dile getiriyor.



11 MAÇTA 1 GALİBİYET ALDI!
Galatasaray oynadığı son 11 Süper Lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor maçından galibiyetle ayrıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN