Mağlubiyet sonrası Galatasaraylı Arda Turan: Utanç duyuyorum

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, "İşimiz çok zor, çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligi, şampiyonluğu kaybettik. UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlayıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum" dedi.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2022, 23:30 Güncelleme 21 Ocak 2022, 00:03
Mağlubiyet sonrası Galatasaraylı Arda Turan: Utanç duyuyorum

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu'nda oynadığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 11 karşılaşmada 1 galibiyet aldı.

Cimbom, söz konusu müsabakalarda 6 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.



Arda Turan'ın açıklamaları şöyle:

"İşimiz çok zor, çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligi, şampiyonluğu kaybettik. UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlayıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum."



"Futbol kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum belki de. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bir Galatasaray taraftarı olarak kendi annemin babamın dahi telefonlarını açmaya çekiniyorum."



TORRENT GALİBİYETLE TANIŞAMADI
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ikinci maçta da galibiyet elde edemedi.

Geçen hafta Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ilk sınavında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu.

İkinci maçında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, yine sahadan mağlup ayrıldı.