SON DAKİKA: Süper Lig maçlarına kar engeli! İki maç ertelendi bir maçın saati değişti

Son dakika spor haberleri... Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçı olumusz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu maçın ertelenmesi sebebiyle, cuma akşamı oynanması gereken Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı. Yukatel Kayserispor - Medipol Başakşehir maçı da saat 17.00 yerine 18.00'de başlayacak.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2022, 14:17 Güncelleme 19 Ocak 2022, 14:25
SON DAKİKA: Süper Lig maçlarına kar engeli! İki maç ertelendi bir maçın saati değişti

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında dün saat 17.00'de başlayan ve elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci devre öncesinde hakem tarafından bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelendi.



TFF'den yapılan açıklamaya göre, müsabaka kaldığı dakika ve şartlarda daha sonra ilan edilecek tarihte oynanacak. Bu karşılaşmanın ertelenmesi nedeniyle, daha önce açıklanan program gereği 21 Ocak Cuma günü saat 20.00'de oynanması planlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'a alındı.

Süper Lig'de heyecan 22. hafta müsabakalarıyla devam ediyor. TFF'nin sitesinde yer alan bilgilere göre daha önce bugün saat 17.00'de oynanacağı açıklanan Yukatel Kayserispor-Medipol Başakşehir mücadelesinin olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 saat ileri alınarak 18.00'e ertelendiği bildirildi.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgüç Türkalp oturacak.