Son dakika transfer haberleri | Galatasaray'a Amadou Diawara transferinde dişli rakip! İspanyollar da devrede

Transferde son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Galatasaray'ın orta saha transferi için belirlediği adaylardan biri olan Amadou Diawara için Sarı-Kırmızılı kulübe güçlü bir rakip çıktı. Sarı-Kırmızılılar, İspanyol ekibi Valencia'nın da Gineli yıldız Amadou Diawara için devreye girmesiyle büyük bir şok yaşadı.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2022, 12:24 Güncelleme 18 Ocak 2022, 12:29
Son dakika transfer haberleri | Galatasaray’a Amadou Diawara transferinde dişli rakip! İspanyollar da devrede

İÇİNDEKİLER

Sporseverlerin merakla takip ettiği transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Galatasaray'da yönetim, yeni teknik direktör Domenec Torrent'in transfer istediği bölgelere transfer için kolları sıvarken,bir süredir hedeflenen orta saha takviyesi için gaza basıldı...


GALATASARAY'A KÖTÜ HABER
Orta saha transferi için sezon başı da gündeme gelen Roma forması giyen Amadou Diawara'yı yeniden listesine alan Sarı-Kırmızılılar, İspanyol ekibi Valencia'nın da Gineli yıldız için devreye girmesiyle büyük bir şok yaşadı.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Valencia ile Roma arasındaki görüşmelerin bir hayli ilerlediği belirtilirken, transferin bitme olasılığının da yüksek olduğu aktarıldı.

Gine ile Afrika Kupası'nda yer alan Diwara için Valencia ve Roma'nın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinde görüştüğü ifade ediliyor.

Galatasaray da transfer listesinde yer alan Amadou Diawara ile ilgili yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN