Galatasaray transferde gözünü Manchester City’nin yıldız oyuncularına dikti! Torrent, Guardiola'dan yardım istedi

Domenec Torrent, Manchester City’nin teknik patronu Guardiola’dan transfer yardımı istedi. Torrent, Guardiola’nın gözden çıkardığı oyuncuları değerlendirmeyi planlıyor... Pep Guardiola, yapılan görüşmede Torrent'in transfer konusundaki yardım isteğine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2022 Güncelleme 16 Ocak 2022, 06:59
Galatasaray transferde gözünü Manchester City’nin yıldız oyuncularına dikti! Torrent, Guardiola’dan yardım istedi

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın yeni teknik patronu olan Domenec Torrent, transfer için kolları sıvadı.

İspanyol teknik adam hem ara transfer hem de sezon sonu transferleri için uzun süre birlikte çalıştığı Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'dan yardım istedi.

Guardiola ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Torrent, İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği ve satış listesine koyacağı isimler için yardım istedi. Guardiola'nın da kendisine elinden geleni yapacağını ilettiği ifade ediliyor.

Guardiola ile Domenec Torrent'in sisteminin benzerliği nedeniyle Guardiola ile çalışan oyuncuların uyum sağlamada fazla sorun çıkarmayacağı da öngörülüyor.

İspanyol teknik adam, takımın başına geçtikten sonra ilk iş olarak Sarı-Kırmızılı yönetimden Chelsea'de forma giyen İngiliz yıldız Ross Barkley'in transferini istemişti. Torrent, Barkley'i takımın beyni olarak değerlendirmek istiyor. Görünen o ki Galatasaray'de Premier Lig tecrübesi olan oyuncuların sayısı artacak.

GUARDİOLA'DAN OLUMLU CEVAP
Pep Guardiola, yapılan görüşmede Torrent'in transfer konusundaki yardım isteğine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

TORRENT SİSTEMİNDE ISRARCI
Torrent, Guardiola ile birlikte Barça ve City'de uygulanan sistemi G.Saray'a yerleştirmek ve transferleri de buna göre yapmak istiyor.