Galatasaray'da Fatih Terim’in görevden alınmasının baş sorumlusu olarak görülen Işıtan Gün'ün tartışmalı tweetleri ortaya çıktı

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün’ün sosyal medyan yaptığı paylaşımlar taraftarlar tarafından ifşa edildi. Galatasaray taraftarları, “Ortaya çıkan twitler gerçekten çok çirkin. Böyle çirkin mesajları atan biri Galatasaray gibi büyük bir camiada yöneticilik yapmamalı. Acilen istifa etmelidir” yorumlarında bulundu.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2022, 14:23 Güncelleme 15 Ocak 2022, 17:02
Galatasaray’da Fatih Terim’in görevden alınmasının baş sorumlusu olarak görülen Işıtan Gün’ün tartışmalı tweetleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray taraftarının, teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasının baş sorumlusu olarak gördüğü Işıtan Gün ile ilgili geçmiş yıllarda attığı skandal tweetler ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün'ün daha önce sosyal medyan yaptığı paylaşımları ifşa etti. Paylaşımlarda çirkin ifadeler yer aldı.

Galatasaray taraftarı, Fatih Terim'in Florya'ya girmesine izin vermediği Işıtan Gün'ü paylaşımları sonrası istifaya davet etti.

Sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları, "Ortaya çıkan twitler gerçekten çok çirkin. Böyle çirkin mesajları atan biri Galatasaray gibi büyük bir camiada yöneticilik yapmamalı. Acilen istifa etmelidir" yorumlarında bulundu.

Işıtan Gün'ün tweetlerinin bazılarının Hollanda'dan atılması da ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor. Bilindiği gibi Işıtan Gün Hollanda'da Fortuna Sittard takımını satın almıştı.



Galatasaray taraftarları, Işıtan Gün'e Marc Gonzalo Martinez nedeniyle de çok kızgın. Bilindiği gibi tercüman Mert Çetin'in yerine göreve Martinez getirilecekti.

İspanyol tercümanın Galatasaray için 'Malum takım' sözlerini sarfettiği ve Fenerbahçe reklam filminde oynadığı ortaya çıkmıştı. Gerçekler ortaya çıkınca İspanyol tercümanın Galatasaray kariyeri başlamadan sona ermişti.




HAMAMCIOĞLU İSTİFAYA ÇAĞIRDI
Son başkanlık seçimlerinde toplamda bin 541 oya ulaşan Burak Elmas'a bin 500 oy alarak en yakın rakibi olan Eşref Hamamcıoğlu da sosyal medya hesabından konuya ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Hamamcıoğlu, Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Kadına şiddet sadece sözlü ve fiziki değil, yazılı da olur. Sn. Gün'ün gün yüzüne çıkan paylaşımlarını temsil ettiği camiaya kesinlikle yakışmadığını düşünüyor ve kendisini acilen gereğini yapmaya davet ediyorum.