Özel Haber I Trabzonspor genç yıldızın transferini bitirdi! Aral Şimşir Bordo Mavili oldu

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Transfer sezonu başlamadan 3 yıldızı kadrosuna katan Trabzonspor, Danimarka ekibi Midtjylland’ta forma giyen Aral Şimşir’in transferini de bitiriyor. Fırtına'nın yıldız oyuncuyla anlaşması Danimarka basınında geniş yer buldu.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2022, 17:35 Güncelleme 13 Ocak 2022, 17:35
Özel Haber I Trabzonspor genç yıldızın transferini bitirdi! Aral Şimşir Bordo Mavili oldu

İÇİNDEKİLER

Henüz transfer sezonu başlamadan 3 yıldızı renklerine katan Trabzonspor, daha önce anlaştığı genç yıldızın transferini de bitiriyor… Bordo-Mavililer'in transferi Danimarka medyasında da geniş yer buldu.

Karadeniz Fırtınası, Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Aral Şimşir'in transferini bitirdi. Trabzonspor yaklaşık 2.5 milyon Euro karşılığında Şimşir transferi için anlaştı.

Danimarka medyasının haberine göre, Novak transferinde ödeme gecikmeleri olduğundan, Midtjylland garanti istiyor. Trabzonspor ise transfer ücretini taksitlendirmeyi planlıyor.

19 yaşındaki yıldız adayı, Gençlik Ligi maçında herkesi hayran bırakmıştı. Trabzon'da oynanan maçı Midtjylland'ın genç takımı 5-2 kazanırken, Danimarka'daki karşılaşma 5-0 bitmiş, gurbetçi oyuncu 1 gol atmıştı.

Bilindiği gibi Trabzonspor ara transfer döneminde sol bek Puchacz, sol kanat oyuncusu Kouassi ve Visca'yı renklerine bağlamıştı.