Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin ekibinde dikkat çeken isim: Miguel Peiro! Şenol Güneş'e hazırlık mı?

Beşiktaş’ta yeni teknik direktör Önder Karaveli’nin ekibine yeni bir isim eklenmesi söz sonusu. Daha önce de atletik performans ekibinin başında yer alan İspanyol çalıştırıcı Miguel Peiro'nun gündemde olması sosyal medyayı salladı. Miguel Peiro'nun sürekli olarak Şenol Güneş'le çalışması ise gelecek sezon tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın başına geçeceği yorumlarına neden oldu.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2022, 17:35 Güncelleme 13 Ocak 2022, 17:47
Beşiktaş’ta Önder Karaveli’nin ekibinde dikkat çeken isim: Miguel Peiro! Şenol Güneş’e hazırlık mı?

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde atletik performans ekibinin başında yer alan Miguel Peiro'nun Siyah-Beyazlı kulübe geri döneceği öğrenildi. İspanyol kondisyoner Önder Karaveli'nin ekibinde yer alacak.


Miguel Peiro sol başta

"ŞENOL GÜNEŞ'E HAZIRLIK"
Bu gelişme sonrası sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı… Taraftarlar, "Şenol Güneş nerede çalışsa Peiro da oradaydı.

Sezon sonunda Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına geçecek. Kesinlikle bunun hazırlığı!" yorumları yaptılar.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş iddialarını bugün düzenlediği basın toplantısında yalanlasa da taraftarlar sezon sonunda göreve tecrübeli teknik direktörün geleceğini düşünüyor.

Siyah-Beyazlılar, bugün yaptığı açıklamayla sezon sonuna kadar teknik direktör koltuğunda Önder Karaveli'nin oturacağını açıkladı.