Konyaspor’un 27 yaşındaki stoperi Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti

Nikah tarihi almak için Ankara’ya giden Ahmet Çalık , dönüş yolunda aracıyla şarampole yuvarlandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Çalık herkesi yasa boğdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2022 Güncelleme 12 Ocak 2022, 07:01
Konyaspor’un 27 yaşındaki stoperi Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekibi Konyaspor'un 27 yaşındaki stoperi Ahmet Çalık Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 2020'de Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan Ahmet Çalık'ın kullandığı Jeep, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 27 yaşındaki futbolcunun ölümü sonrası kahreden bir detay ortaya çıktı. Ahmet Çalık'ın nikah tarihi almak için Ankara'ya gittiği öğrenildi. Ahmet Çalık'ın son olarak da annesiyle görüştüğü ifade edildi. Kazanın ardından aracın yaklaşık 135 metre sürüklendiği belirlendi. Ahmet Çalık'ın da cansız bedeni araçtan yaklaşık 100 metre uzakta bulundu. Ahmet Çalık'ın vefat haberi Türk szpor kamuoyunda büyük şok ve üzüntü yaratırken, kulüplerden ardın adına açıklamalar geldi.



45 KEZ MİLLİ FORMAYI TERLETTİ
Tüm kategorilerde toplam kez milli formayı terleten Ahmet Çalık'ın vefatı herkesi derin üzüntüyesokarken kulübü Konyaspor dan TFF'ye maç erteleme talebi geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN