Fenerbahçe yeni hocası için geri sayıma başladı! En kritik 48 saat

Covid-19 karantinası sona eren Başkan Ali Koç’un Almanya’ya giderek Löw ile ilk kez yüz yüze görüşme yapması bekleniyor. 2 gün içinde sonuç alınamazsa Bilic’le masaya oturulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2022 Güncelleme 10 Ocak 2022, 06:59
Fenerbahçe yeni hocası için geri sayıma başladı! En kritik 48 saat

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Alman teknik adam Joachim Löw ile yürüttüğü görüşmelerde son derece kritik bir sürece girdi. Bugün Covid-19 karantinası sona erecek olan Başkan Ali Koç'un Almanya'ya giderek teknik direktör Joachim Löw ile yüz yüze görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.



YÖNETİM SÜRECİ UZATMAK İSTEMİYOR
Süreci fazla uzatmak istemeyen Sarı-Lacivertli kurmaylar, Löw ile bir an önce anlaşıp hoca meselesini kapatmayı planlıyor. Löw ile yapılacak görüşmelerde önümüzdeki 48 saat son derece kritik bir öneme sahip.



BİLİC FENER İÇİN HAZIR KITA
Bu süre zarfında Fenerbahçeli kurmayların Löw'den net bir sonuç alamaması durumunda süreci daha fazla uzatmayarak Çin kulübü Beijing'deki görevinden ayrılan Slaven Bilic ile masaya oturmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı- Lacivertli yöneticilerle temas halinde olan Bilic'in Fenerbahçe'de görev yapmaya son derece istekli olduğu ifade ediliyor. Bilic, yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'ye gelmek istemiş ancak kulübü Beijing buna izin vermemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN