Özel Haber I Gençlik değil göbek projesi!

Galatasaray evinde Giresunspor’a yenildi… Sinirler iyice gerildi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar son 9 lig maçında sadece 1 galibiyet alınması ve oynanan futbola adeta isyan etti…

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 13:31 Güncelleme 09 Ocak 2022, 13:31
Özel Haber I Gençlik değil göbek projesi!

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculara ağır eleştirilerde bulunuyor. Taraftarların en çok eleştirdiği isimlerden biri de Arda Turan

33 yaşındaki oyuncu bugün de gündem olmaya devam ediyor… Sosyal medyadaki taraftarlar Arda Turan'ın son hali için "Göbekli Arda Turan mı bizi kurtaracak! Kariyerinin sonuna gelmiş oyuncudan medet umuyoruz!" yorumlarında bulundu.

İspanyol ve Portekiz medyası da da Arda Turan'ın aldığı kilolara vurgu yaptı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca Gazetesi, "Arda Turan, birkaç ekstra kiloyla futbola geri döndü" yorumunda bulundu.

Portekiz basınından A Bola da Arda Turan'ı manşete taşıdı. 5 aydır forma giymeyen oyuncunun, fazla kilolarıyla sahalara döndüğüne vurgu yapıldı.

33 yaşındaki oyuncunun Giresunspor maçında kurtarıcı olarak sahaya sürülmesi sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'in her zaman dile getirdiği gençleştirme projesini tartışmaya devam ediyor.