Cicaldau ve Morutan hayal kırıklığı yarattı! Galatasaray'da 170 milyonluk fiyasko

Sezon başında uzun uğraşlar sonucu Galatasaray kadrosuna katılan Cicaldau ve Morutan'ın performansı sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığı yarattı. Genç isimler şu ana kadar beklentileri karşılayamazken, taraftarlar "Bize maç kazandıracak yıldız oyuncu lazım" yorumları yaptı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 11:38 Güncelleme 09 Ocak 2022, 11:46
Cicaldau ve Morutan hayal kırıklığı yarattı! Galatasaray’da 170 milyonluk fiyasko

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sezon başında iki Romen oyuncuyu büyük umutlarla transfer etmişti. İki genç futbolcu, 'Geleceğin büyük yıldız adayları' olarak lanse edildi. Sarı-Kırmızılı Yönetim Romen oyuncuları yatırım transferi olarak gördü... Ancak şu ana kadarki performanslarıyla Cicaldau ve Morutan beklentileri karşılayamadı.

Başkan Burak Elmas, sezon başında Cicaldau için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Oyuncuya ise yıllık 1 milyon Euro maaş verildi.

Bir başka Romen oyuncu Morutan için ise 3.5 milyon Euro bonservis ücreti kasadan çıktı. Genç oyuncuya da 600 bin Euro maaş yazıldı. Galatasaray taraftarları, takımda birçok oyuncuyu eleştirirken bunlardan en çok nasibini alan oyuncular ise iki genç yıldızdı...

Taraftarlar yüksek bonservis ücretleri ödenen iki genç oyuncunun performanslarının yetersiz olduğu görüşünde... Sarı-Kırmızılı taraftarlar, "İkisi de Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil. Bize maç kazandıracak yıldız oyuncu lazım" yorumları yaptı.

Cicaldau, Galatasaray formasıyla bu sezon 26 maçta 4 gol atarken 2 asist yaptı. Morutan ise 30 karşılaşmada 4 gol atarken 4 de asist üretti. İki genç oyuncu için 10 milyon Euro bonservis ödendi... İlk yarıda aldıkları maaş ise 800 bin Euro... Yani Galatasaray'a yaklaşık 170 milyon liralık maliyetleri var.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN