Gent'in Sinan Bolat kararı Galatasaray'ı üzecek! Uzun süreli bir kontrat ile...

Muslera'nın sakatlanması ve sezonu kapatmasının ardından kaleci arayışlarına girişen Galatasaray, çözümü Sinan Bolat'ı transfer etmekte bulmuştu. Belçika ekibi Gent'in Sinan Bolat ile uzun süreli bir kontrat imzalamak için harekete geçtiği haberleri çıktı.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2022, 19:49 Güncelleme 05 Ocak 2022, 19:49
Gent’in Sinan Bolat kararı Galatasaray’ı üzecek! Uzun süreli bir kontrat ile...

İÇİNDEKİLER

Muslera'nın sakatlığı sebebiyle yerli kaleci arayışındaki Galatasaray, rotayı Sinan Bolat'a çevirmişti.

Gent'in ise bu gelişmenin ardından sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kaleci için flaş bir girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Muslera'nın sakatlığı sürecinde kaleyi emanet etmek istediği Sinan Bolat ile ilgili Sarı-Kırmızılılar'ın canını sıkan bir gelişme yaşandı.

33 yaşındaki kalecinin kulübü Gent'in Galatasaray'ın ilgisi üzerine sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sinan Bolat ile uzun süreli bir kontrat imzalamak için harekete geçtiği haberleri Belçika basınında yer aldı.

Galatasaray'ın bir süredir nabız yokladığı Sinan Bolat için Belçika kulübünün bu hamlesi ile transferin zora girdiği düşünülüyor.

A Milli Takım'da da kendisine yer bulan tecrübeli kaleci bu sezon toplam 34 maçta 15 kez kalesini gole kapatarak önemli bir başarıya imza atmıştı.