Ryan Babel’den Galatasaray’a kötü haber! Yönetim üzüntüyle karşıladı...

Galatasaray’ın sözleşmesini feshedip maaş yükünden kurtulmak istediği Ryan Babel için Sarı-Kırmızılı kulübe henüz resmi bir teklif ulaşmadı. Maaş yükünü azaltmak isteyen yönetim, bu durumu üzüntüyle karşıladı. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 05 Ocak 2022, 00:13 Güncelleme 05 Ocak 2022, 00:19
Ryan Babel’den Galatasaray’a kötü haber! Yönetim üzüntüyle karşıladı...

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Fatih Terim ve başkan Burak Elmas arasındaki kriz ile sarsılan Galatasaray'da bir yandan da yapılacak olan transferler ve takımdan ayrılacak olan isimlerle ilgili önemli bir çalışma yürütülüyor.



Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ryan Babel ile yollarını ayırmak isteyen ve oyunucun 6 ay için bonuslarla birlikte yaklaşık 1.5 milyon Euro'yu bulan maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim, Hollandalı oyuncuya gelecek teklifleri beklemeye başlamıştı.



HENÜZ TEKLİF YOK
Ancak Ryan Babel için işler Galatasaray yönetiminin beklediği gibi gitmedi ve 33 yaşındaki futbolcu için henüz kulübe resmi bir teklif ulaşmadı.



Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Babel'in şu an kazandığı ücretten daha düşük bir teklife sıcak bakmaması da Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini zorlaştırıyor.



MENAJER ARACILIĞIYLA...
Sarı-Kırmızılı yönetimin henüz resmi bir teklif alamadığı Ryan Babel'i menajerler aracılığıyla başka bir kulübe önermesi bekleniyor.



Babel bu sezonun ilk yarısında Galatasaray forması ile 24 maçta forma giydi. 1 gol atıp, 1 asist yaptı.