Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Fatih Terim açıklaması
Galatasaray’da bazı yöneticilerin teknik direktör Fatih Terim’in görevine son verilmesini istediği öne sürülürken, bu isimlerin başkan Burak Elmas’a da bu konuda baskı yaptığı iddia edilmişti. Burak Elmas, iddialarla ile ilgili açıklamalar yaptı.
Galatasaray'da bazı yöneticilerin teknik direktör Fatih Terim'in görevine son verilmesini istediği öne sürülürken, bu isimlerin başkan Burak Elmas'a da bu konuda baskı yaptığı iddia edilmişti.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den sonra başkan Burak Elmas da bir açıklama yaptı.
Elmas, Terim ile ilgili iddiaları Twitter hesabından şu ifadelerle yalanladı:
"Son günlerde Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı Yönetim Kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir YK üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır.
Yönetim Kurulumuz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur. Hocamız ile bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendisi, takımımızın geleceğine dair vizyonumuzu paylaştığını ve hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de tüm çabayı sarf edeceğini bildirmiştir.
Camiamızdan, yaratılmaya çalışılan haksız ve suni gündemlere paye vermemelerini rica ederim."
