Fenerbahçe'de flaş forvet bombası! Sarı-Lacivertliler'in eski gözdesi Moussa Marega için tekrar masaya oturmak istiyor

Devre arasında forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe inç flaş bir iddia geldi. Suudi Arabistan basını, Sarı-Lacivertliler’in eski gözdelerinden Moussa Maregaiç in yeniden harekete geçtiğini iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2022 Güncelleme 03 Ocak 2022, 07:02
Fenerbahçe’de flaş forvet bombası! Sarı-Lacivertliler’in eski gözdesi Moussa Marega için tekrar masaya oturmak istiyor

İÇİNDEKİLER

Mergım Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia'nın kötü performansı sonrası devre arasında forvet transferini gündemine alan Fenerbahçe için çok flaş bir iddia geldi. Suudi Arabistan basını, Sarı- Lacivertliler'in eski gözdesi Moussa Marega için yeniden harekete geçtiğini söyledi. Sezon başında Porto ile sözleşmesi biten Malili golcüyü kadrosuna katmak için çok büyük bir uğraş veren Fenerbahçe yönetimi yapılan uzun pazarlıklara rağmen transferde istediği hedefe ulaşmayı başaramamıştı.



ÇOK UZUN SÜRE UĞRAŞILDI
Marega kendisine ekonomik anlamda en iyi teklifi yapan takım olan Al Hilal'le 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun Katar'da şu ana kadar aradığını bulamadığı ve takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürülüyor.



10 MAÇTA 3 GOL ATABİLDİ
İddialara göre Marega'nın menajeri Fenerbahçe ile temasa geçerek yıldız futbolcuyu önerdi. Sarı-Lacivertliler'le beraber Fransız ekibi St. Etienne'in de Malili yıldızı gündemine aldığı belirtildi. Al Hilal formasıyla 10 maça çıkan Marega 3 gol atabildi.



TALİPLERİ FAZLA
İngiliz basını da dün Moussa Marega için çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. Premier Lig'de çok zor günler geçiren Newcastle United'ın da yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN