Trabzonspor'un Azarovi de rakibi Krasnodar

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde savunmanın solunu yıldız bir isimle takviye etmeyi planlıyor. Şimdiye kadar birçok isimle görüşen Fırtına’nın transferdeki rakibi ise Krasnodar…

Giriş Tarihi 01 Ocak 2022, 14:43 Güncelleme 01 Ocak 2022, 14:43
Trabzonspor’un Azarovi de rakibi Krasnodar

İÇİNDEKİLER

Yaz transfer döneminde de gündeme gelen Gürcü sol bek Azarovi için Rus kulübü Krasnodar'ın da ilgisini olduğu iddia edildi. Ruslar'ın genç yıldızı transfer etmek için 2 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları belirtildi.

Bilindiği gibi Trabzonspor yaz transfer döneminde de Dinamo Batumi'nin genç yıldızı ile temas kurmuş ancak mutlu sona ulaşamamıştı. Karadeniz Fırtınası ara transfer döneminde de Gürcü sol bekle temaslarını sürdürüyor.

19 yaşındaki Irakli Azarovi'nin kulübüyle olan sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor. Gürcü ekibi tatmin edici bir bonservis ücretiyle oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor.

Azarovi, bu sezon 7 karşılaşmada forma giyerken 1 asist üretti. 6 kez Gürcistan Milli Takım forması giyen genç yıldızın güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro.

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Union Berlinli Puchacz ile masaya oturmuş ancak kulübünün fazla bonservis ücreti istemesi sonrası masadan kalkmıştı.