Fenerbahçe'yle ilgili şoke eden iddia! Futbolculara 2 aydır maaşları ödenmiyor

Süper Lig’de ilk yarıyı lider Trabzonspor’un tam 14 puan gerisinde 4. sırada tamamlayan Fenerbahçe ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre sarı-lacivertlilerde 2 aydır futbolculara maaşlar ödenmiyor.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2021, 14:03 Güncelleme 30 Aralık 2021, 14:31
Fenerbahçe’yle ilgili şoke eden iddia! Futbolculara 2 aydır maaşları ödenmiyor

İÇİNDEKİLER

Bir yandan teknik direktör arayışlarında olan bir yandan da transfer için kaynak arayışlarına giren Sarı-Lacivertli kulüpte futbolcuların 2 aydır maaş alamadıkları iddia edildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin 2 aydır maaş alamayan futbolcuları yeni yıl öncesi mutlu etmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdükleri belirtildi.

Sarı-Lacivertli Yönetimin maaş konusunda çözüme ulaşmak için bazı yıldız oyuncuların satışına izin vereceği de gelen haberler arasında…

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Kim Min Jae, Attila Szalai ve Pelkas gibi isimlere Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden transfer teklifi geliyor.

Devre arası transfer döneminin resmi olarak başlamasına 13 gün kala Fenerbahçe'nin hangi oyuncuların gidişine onay vereceği merak ediliyor.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetimi göreve geldiği günden beri yaptığı transferlerin tutmamasından, saha içi sonuçlara kadar bir çok konuda taraftarlarca ağır şekilde eleştiriliyor.