Fatih Karagümrük 4-0 Bodrumspor | MAÇ SONUCU

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fatih Karagümrük, Bodrumspor'u 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Ev sahibi ekibin gollerini 11. dakikada Luckassen, 25. dakikada Borini, 32. dakikada frikikten Biglia ve 43. dakikada Vato kaydetti. Volkan Demirel, yeni takımındaki 4. maçında 2. galibiyetini aldı ve yenilmezliğini sürdürdü.

Giriş Tarihi 29 Aralık 2021, 15:00 Güncelleme 29 Aralık 2021, 16:57
Fatih Karagümrük 4-0 Bodrumspor | MAÇ SONUCU

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı 4-0 kazanan Fatih Karagümrük adını son 16 turuna yazdırdı.

Ev sahibi ekibin gollerini 11. dakikada Luckassen, 25. dakikada Borini, 32. dakikada frikikten Biglia ve 43. dakikada Vato kaydetti.

VOLKAN DEMİREL'İN OYUNCULARINA DİREKTİFLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda az sayıda taraftar önünde oynanan maç sırasında Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel'in oyuncularına verdiği direktifler yayına yansıdı.

Yabancı oyunculara İngilizce konuşan Demirel'in; "Top bizde kalsın", "Sakin", "Bravo", "Pas, pas" gibi sözleri yayına yansıdı.


Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in bir pozisyonda hakeme faul itirazı yaptığı pozisyon sonrası Volkan Demirel; "Bence de fauldü, hocam haklı" ifadelerini kullandı.

RAKİP KULÜBEYE TEK TEK BAŞARI DİLEDİ
Volkan Demirel, maç öncesinde rakip takım kulübesinde bulunan antrenör ve futbolcularla tek tek tokalaşıp hepsine başarılar diledi.

YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETTİ
Fatih Karagümrük'ün başında 3 lig maçına çıkan ve 1 galibiyet 2 beraberlik alan Volkan Demirel, kupa maçını da kazanarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

FATİH KARAGÜMRÜK 4-0 BODRUMSPOR

11' Luckassen, 25' Borini, 32' Biglia, 43' Vato

İLK 11'LER

VavaCars Fatih Karagümrük: Utku, Biglia, Erhun, Borini, Tunay, Vato, Luckassen, Alparslan, Adnan, Burak, Baniya

Bodrumspor: Egemen, Ali Eren, Erkan, Samet, Apti Mert, Muhammet, Adem Metin, Celal, Medeni, İsmail, Cenk.