Takım ligden koptu... Başkan Koç istenmiyor, taraftar 2’ye bölündü!

Süper Lig’de ilk yarı tamamlandı. Fener liderin tam 14 puan gerisinde kaldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar da isyan bayrağı açtı. Kaos ortamında takım bocalıyor. Yönetim hoca arıyor. Ali Koç’a olan tepki giderek büyüyor. Fenerbahçe 4 yıldır girdaptan çıkamıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2021 Güncelleme 28 Aralık 2021, 08:54
Takım ligden koptu... Başkan Koç istenmiyor, taraftar 2’ye bölündü!

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Süper Lig'de 3 hafta aranın ardından gelen Yeni Malatyaspor galibiyeti Fenerbahçe'deki kaos ortamını örtmeye yetmedi.

Sezonun ilk yarının sonunda takımın şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopması, taraftarların Ali Koç ve yönetimini ısrarla istifaya davet etmesi, yine tribünlerin uzun bir aranın ardından ikiye bölünmesi tüm futbolseverlere "Ne olacak Fener'in bu hali" dedirtiyor.



FUTBOLCULAR DA NASİBİNİ ALDI...
Camianın dağınık görüntüsünün yanında taraftarların Yeni Malatya maçında performansını beğenmediği futbolculara da tavır alması dikkatlerden kaçmadı. Mert Hakan ilk golün asistini yapmasına karşın tribünlerden en çok tepki çeken oyuncuların başında oldu.



BAŞKAN VE YÖNETİME GÜVEN YOK
Taraftarların sadece Kim Min Jae, Pelkas ve Crespo'yu alkışlaması da dikkatlerden kaçmadı. Yönetimin bu kaos ortamından camiayı ve takımı nasıl çıkartacağı da merak konusu.

Taraftarların maçlar dışında sanal alemde de sürekli olarak Başkan Koç ve yönetimi aleyhine mesajlar yollaması da yönetime olan güvenin dibe vurduğunun en büyük göstergesi oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN