Kupada gol düellosunu kazanan Kasımpaşa oldu! Kasımpaşa 5 - 3 Kocelispor maç sonucu

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. Tur ilk maçında Süper Lig ekibi Kasımpaşa evinde Kocaelispor'u konuk etti. Saat 13.00'te başlayan mücadele 2-2'lik skorla uzatmaya gitti. Uzatmada da gol düellosu sürerken gülen taraf 5-3'lük skorla ev sahibi Kasımpaşa oldu.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2021, 13:01 Güncelleme 28 Aralık 2021, 16:12
Kupada gol düellosunu kazanan Kasımpaşa oldu! Kasımpaşa 5 - 3 Kocelispor maç sonucu

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. 5. Tur mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında Kocaelispor'u konuk etti. Saat 13.00'te başlayan mücadele 2-2'lik skorla uzatmaya gitti. Uzatmada da gol düellosu sürerken gülen taraf 5-3'lük skorla ev sahibi Kasımpaşa oldu.

İŞTE MAÇTAKİ TÜM GOLLER
Ev sahibi Kasımpaşa maça hızlı başlayan taraf oldu. İstanbul temsilcisi dakika 4'te Ahmet Engin'in asistinde Ben Ouannes'in ayağından golü bularak 1-0 öne geçti.

Dakika 40'ı gösterdiğinde deplasman temsilcisi Kocaelispor, Benhur Keser'in penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı ve skor 1-1 oldu.

Dakika 50'de bu kez Kasımpaşa'nın ilk golünde asisti yapan Ahmet Engin sahneye çıktı. Engin'in attığı golle Kasımpaşa bir kez daha öne geçti. Skor 2-1...

Pes etmeyen Kocaelispor dakika 68'de Pereira'nın attığı golle bir kez daha beraberliği yakaladı. Maç 2-2 oldu ve uzatmaya gitti.

Uzatmalarda bu kez sahneye Tarkan Serbest çıktı. 101. dakikada ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Tarkan Serbest harika bir gol attı ve takımını 3-2 öne geçirdi.

Dakika 105'te Kasımpaşa bir gol daha buldu. Kocaelispor defans oyuncusu Alpay Çelebi'ye çarpan top ağlara gitti ve fark 2'ye yükseldi. Skor 4-2...

Kocaelispor yine pes etmedi. Benhur Keser tek başına sürüklediği atakta Donk'u geçerek topu filelere yolladı. Dakika 110'da skor 4-3 oldu...

Dakikalar 116'yı gösterdiğinde sahneye çıkan Yusuf Erdoğan maça noktayı koydu. Kasımpaşa'nın yıldız ismi ceza sahası içinde kaptığı topla kaleciyi avladı ve maçın skorunu tayin etti. 5-3'lük galibiyetle Kasımpaşa bir üst tura yükseldi...

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Burak Şeker
SAAT: 13.00
YAYIN: A Spor

KASIMPAŞA: Erdem, Hadergjonaj, Donk, Tarkan, Eren, Doğucan, Travnik, Hajradinovic, Ahmet, Mortadha, Varga
TEKNİK DİREKTÖR: Sami Uğurlu

KOCAELİSPOR: İsmet, Semih, Diogo, Alpay, Atila, Mandjeck, Omolo, Yiğitali, Benhur, Pereira, Diop
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN