Ozan Tufan ne umdu, ne buldu: Premier Lig hayaliydi...

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a kiralanan Ozan Tufan, yeni takımında umduğunu bulamadı. Milli futbolcunun sezonun ilk yarısındaki performansı beklentilerin bir hayli altında kaldı.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2021, 14:21 Güncelleme 27 Aralık 2021, 14:33
Ozan Tufan ne umdu, ne buldu: Premier Lig hayaliydi...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Watford'a giden Ozan Tufan, Premier Lig'de sezonun geride kalan kısmında yalnızca 6 maçta forma giyebildi.


3 MAÇTA İLK 11'DE KENDİNE ŞANS BULABİLDİ
Premier Lig'de futbol oynamanın hayali olduğunu söyleyen ve büyük umutlarla Watford'a giden milli futbolcu için Ada'da şu ana kadar işler istediği gibi gitmedi ve Ozan ligde sadece 3 maçta ilk 11'de kendine şans bulabildi.


Sahaya ilk 11'de çıktığı maçların hiçbirinde de 90 dakika oyunda kalamayan Ozan Tufan, yeni kulübünde henüz bekleneni veremedi.


KARİYERİ DE GERİYE GİTTİ
Premier Lig'de bu sezon 273 dakika sahada kalan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyeri de hal böyle olunca geriye gitti.


Watford'da düzenli forma şansı bulamayan Ozan Tufan, A Milli Takım'da da gözden düştü. Ozan, Stefan Kuntz'un Milli Takım teknik direktörlüğüne gelmesinin ardından yerini Berat Özdemir'e kaptırmıştı.



Hem kulübünde hem de A Milli Takım'da 11'de şans bulamayan Ozan, sezonun ilk devresinde büyük bir hayal kırıklığı yaşamış oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN