Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Konyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig heyecanı son sürat devam ediyor. Bu akşam Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Lider Trabzonspor'dan sonra 2. sırada yer alan Konyaspor, Beşiktaş maçını kazanıp zirve yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Konyaspor - Beşiktaş maçını Mete Kalkavan yönetecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde taraftarlar maçın yayın saati ve kanalı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 27 Aralık 2021, 15:18 Güncelleme 27 Aralık 2021, 15:18
Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Konyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Konyaspor - Beşiktaş maçı için heyecan dorukta. Konya Fener maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bu akşam saat 20:00'de başlayan maç için taraftarlar büyük bir heyecana kapıldı. Peki, Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte merak edilenler!

Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Konyaspor - Beşiktaş maçını Mete Kalkavan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Anicic, Abdülkerim, Guilherme, Rahmanovic, Musa, Hadziahmetovic, Bytyqi, Mpoku, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Serdar, Rıdvan, Ghezzal, Pjanic, Josef, Can, Larin, Batshuayi

Beşiktaş'ta 5 eksik var

Ligde bu akşam Konyaspor'a konuk olacak Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşma için İstanbul'dan deplasmana 4 eksikle gitti. Sezonu kapatan Mert Günok, sakatlıkları süren; N'Koudou, Necip Uysal, maç eksiği bulunan Alex Teixeira; kart cezalısı olan Rosier, kafilede yer almadı.

Umut Meraş sağ beke geçiyor

Beşiktaş'ın Milli sol beki Umut Meraş, bugün savunmanın sağında görev yapacak. Tecrübeli futbolcu, Valentin Rosier'in cezalı olması ve Necip Uysal'ın da sakatlığı bulunması sebebiyle formayı devralacak. Umut, kariyerinde daha önce birkaç kez bu hatta görev yapmıştı.

Konyaspor'da önemli eksikler

Konyaspor'da zorlu maç öncesi önemli isimlerin yokluğu dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor maçına sınırda çıkan ve sarı kart gören Serdar Gürler ile Ahmet Çalık, kart cezaları nedeniyle sahada olamayacak. Oğulcan Ülgün'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.