Ferdi ve Berke uçuyor!

Fenerbahçe teknik direktör arayışlarına odaklanırken iç transferde iki yıldızı için adım atmaması taraftarının endişelenmesine neden oluyor… Sarı-Lacivertliler’in iki yıldızı Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu’nun sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2021, 12:33 Güncelleme 27 Aralık 2021, 12:33
Ferdi ve Berke uçuyor!

İÇİNDEKİLER

İki yıldız ile ilgili önemli detay ise 1 hafta sonra istedikleri takımla görüşecek olmaları… Sözleşme uzatmadıkları için iki oyuncu ile isteyen kulüp yılbaşından sonra transfer görüşmesi yapabilecek.

Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları, "Ali Koç yeni teknik direktörü odaklanırken eldeki yıldızları da kaçıracak. Bu artık çok belli… Seneye yerli oyuncular daha da önem kazanacak. Bu rahatlık neden!" yorumları yaptı.

Bu arada Ferdi Kadıoğlu'nun sosyal medyada "Fenerbahçe'nin iki yıldızı 1 hafta sonra istedikleri kulüple görüşebilecek" paylaşımını beğenmesi ise dikkat çekti.

Fenerbahçe, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için 2018 yılında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'e 1.4 milyon Euro transfer ücreti ödemişti. Genç yıldızın güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro… Sarı-Lacivertliler, genç kaleci Berke Özer için Altınordu'ya 2018 yılında 2.5 milyon Euro bonservis ödemişti. 21 yaşındaki file bekçisi bu sezon 13 karşılaşmada forma giydi.