Fenerbahçe teknik direktörlük için Löw'ün kapısını çalacak! Yapılacak görüşmelerde Mesut Özil de devrede olacak

Teknik adam arayışındaki Fenerbahçe ilk hedefini Joachim Löw olarak belirledi. Alman hoca ile temasa geçen başkan Koç, Löw’ün ikna edilmesi için Mesut Özil’den de yardım istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2021 Güncelleme 23 Aralık 2021, 07:02
Fenerbahçe teknik direktörlük için Löw’ün kapısını çalacak! Yapılacak görüşmelerde Mesut Özil de devrede olacak

İÇİNDEKİLER

Vitor Pereira'nın gönderilmesi sonrası teknik adam arayışı içinde olan Fenerbahçe'de ilk aday olarak Joachim Löw'ün ismi öne çıkmış durumda. Başkan Ali Koç'un Alman hocayı takımın başına getirmeyi çok istediği ve Löw'ü ikna etmek için şartları zorlayacağı öğrenildi.



MESUT ÖZİL DE DEVREDE...
Başkan Koç'un Mesut Özil'den Alman Milli Takımı'ndan hocası olan Löw'ün iknası için yardım istediği de belirtildi. Alman hoca ile ilgili kısa süre içinde daha somut adımların atılması bekleniyor.



LUCİEN FAVRE DE LİSTEDE
Löw'ü ilk hedef olarak belirleyen Fener'de İsviçreli teknik adam Lucien Favre'nin de listeye eklediği öğrenildi. Favre'nin dışında Slaven Bilic, İsmail Kartal ve Daum da hoca adayları arasında.



ÖZDEMİR: KOÇAK'I BIRAKMAYIZ
Öte yandan adı F.Bahçe ile anılan Milli Takım'ın yardımcı hocası Kenan Koçak ile ilgili ise TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklamalar yaptı. "Kenan Koçak'ı bırakmayı düşünmüyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN