Şarkıcı Alişan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a isyan bayrağını açtı: Daha neler göreceğiz...

Fenerbahçe'de kötü gidiş sürüyor. Sarı-lacivertli ekip bu yıl da şampiyonluk yarışından uzak kalırken; başkanlık seçimi sürecinde Ali Koç'a desteğini açıklayan şarkıcı Alişan, Beşiktaş maçının ardından Başkan Koç ve teknik direktör Pereira'yı adeta yaylım ateşine tuttu.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2021, 13:12 Güncelleme 20 Aralık 2021, 13:23
Şarkıcı Alişan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a isyan bayrağını açtı: Daha neler göreceğiz...

İÇİNDEKİLER

Ali Koç'un başkan seçilmesine en çok sevinen isimlerden biri olan ünlü sanatçı Alişan'da artık sabır taşı çatladı. Alişan, Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle adeta içinde ne varsa yazıya döktü.

PEREİRA'YI TOPA TUTTU
Alişan, Pelkas ve Valencia'yı oyuna almayan Pereira'yı ağır eleştirirken, onu göreve getiren yönetimi daha sert sözlerle hedef aldı. Alişan oyuncu değişikliği yapmayan Pereira ile ilgili olarak "Alsana son 10 dakıka Pelkas'ı,Valencia'yı..Puan farkı çıkmış 14 e bostan korkuluğu gibi duruyosun orda..Seni TD yapan bu kadar sabreden yönetimle birlikte git artık …Yönetim istifa,A Koç istifa.." dedi.

"YÖNETİM İSTİFA, ALİ KOÇ İSTİFA"
Alişan, Başkan Ali Koç'a yönelik yaptığı paylaşımda, "Sayenizde aralık ayında şampiyonluk yarışından kopan Fenerbahçe'yi de gördük. Daha neler göreceğimiz dediğimiz hiçbir şey kalmadı. Yönetim istifa, Ali Koç istifa" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ
Yılın son derbisinde Kadıköy'de Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak zirvenin 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de taraftarların hem maç içinde hem de maç sonunda büyük öfkesi vardı. Maçın sonlarına doğru yönetimi istifaya davet eden Sarı-Lacivertli taraftarların öfkesi karşılaşmanın sonunda da bitmedi.

TRİBÜNLERDE KAVGA ÇIKTI
Fenerbahçeli taratarlar derbinin son düdüğü çaldıktan sonra tirbünleri terketmeyerek yönetimi protestoya devam etti. Bazı yöneticiler de taraftarları susturmaya çalışınca taraftarların tepkisi daha da arttı. Bir taraftar protokol tribününe patlamış mısır fırlattı... Başkan Ali Koç tepkilere alkışla karşılık verdi. Maraton tribünün olduğu bölümde de taratarlar kavga edince polisin ve çevik kuvvetin müdahalesi oldu.

Polis kavga edenleri dışarı çıkardı. Sarı-Lacivertli taraftarların teknik direktör Vitor Pereira'ya da tepkisi vardı. Portekizli teknik adamın İrfan Can Kahveci, Valencia ve Jose Sosa'yı yedek bırakması taraftarın öfkesini daha da arttırdı. İkinci yarıdaki etkisiz futbolun da Pereira'ya tepkilerde büyük payı vardı. Pereira ise tepkilere rağmen "Burada mutluyum" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN