Galatasaray Sarrı'nin takımı Lazio ile berabere kaldı Avrupa Ligi'nde adını son 16’ya yazdırdı

Süper Lig’de liderin 16 puan gerisine düşen Galatasaray zorlu Lazio deplasmanından 1 puan çıkararak grubunu lider tamamladı. Avrupa Fatihi Aslan taraftarına yeni bir zafer daha yaşattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2021 Güncelleme 10 Aralık 2021, 07:01
Galatasaray Sarrı’nin takımı Lazio ile berabere kaldı Avrupa Ligi’nde adını son 16’ya yazdırdı

İÇİNDEKİLER

Avrupa'daki gururumuz Galatasaray, Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kaldı... 42'de Hollandalı yıldız Van Aanholt'un kullandığı köşe atışında top direğe çarptı. Zaccagni ve kaleci Strakosha topu gol çizgisinden uzaklaştırdı. Aslan mutlak golden oldu.



CİRO IMMOBİLE KORKUTTU!
44. dakikada Lazio Zaccagni'nin ceza sahası içinde soldan penaltı noktasına ortaladığı topa Immobile vuruş yaptı. Top az farkla üsten dışarı çıktı. İlk yarı golsüz sonuçlandı.



DİAGNE İLE GOLE YAKLAŞTIK
60'TA Kerem sıfıra inip topu arka direğe havalandırdı. Diagne'nin kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti... 72'de Immobile'nin şutu direğin hemen yanından auta gitti.



LAZİO'YA GEÇİT VERMEDİK
86'DA Luiz Alberto'nun vuruşu çerçeveyi bulmadı. Galatasaray kalesini gole kapattı ve grubunu zirvede tamamladı. Sarı- Kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kaldı.



CİMBOM DEVLERLE EŞLEŞMEYECEK
G.Saray, grubunu lider tamamladığı için son 32 Turu'nu pas geçecek ve Devle r Ligi'nden takımlarla eşleşmeyecek.



G.Saray Lazio ile berabere kalarak Avrupa Ligi'nde büyük bir başarıya imza attı. Grubunu lider bitirdiği için Avrupa Ligi'nde Son 16 bileti alan Aslan, Son 32 Turu'nu pas geçecek. Dolayısıyla son 32 Turu'nda Barcelona ve Dortmund gibi dev kulüplerle eşleşmeyecek. Cimbom pazartesi çekilecek olan kuraya Son 16'dan girecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN